To Weis-mål for Luleå, gyserafslutning på Riksserien i dag

Så kom Michelle Weis på måltalven for Luleå/MSSK-hockey i den svenske Riksserie for damer. Efter en tjans i fjerdekæden i midtugens debut, var den unge dansker i går rykket op i førstekæden ved siden af Michelle Karvinen. Det gav umiddelbar bonus for Michelle Weis, der scorede to gange, da Luleå vandt med 7-0 i danskeropgøret mod Brynäs og Jeanette Langsager.

Michelle Karvinen leverede i sædvanlig stil og stod for et mål og tre assister, og lagde dermed op til en gyserafslutningen i den svenske grundserie i eftermiddag. Linköping og Luleå ligger nemlig lige i point inden sidste spillerunde og kun et enkelt mål skiller de to mandskaber inden dagens kampe.

Det er målscoren, der afgør, hvem der tager førstepladsen, så det bliver noget af et kapløb i eftermiddag, når Linköping møder Leksand og Luleå senere på eftermiddagen spiller i Sundsvall klokken 15:15.

Og i Stockholm er der også direkte dyst om tredjepladsen i grundseriet på “Hovet”, når Djurgården tager imod AIK Stockholm og Josefine Persson. Vinderen bliver treer i grundspillet, de to hold er helt lige.