To sæsoner mere til Daniel Kønig Hansen i SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

23-årige Daniel Kønig Hansen fortsætter i SønderjyskE, og har fået kontrakt for to sæsoner hos de lyseblå. Det fortæller sønderjyderne i en pressemeddelelse. 

– Daniel er en Vojens-dreng, der har det DNA, som jeg efterlyser. Han bringer altid 100 procent til både træning og kamp. En fremtidens mand, som jeg glæder mig til at se udvikle sig yderligere, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Daniel K. Hansen var blot 16 år, da han debuterede for SønderjyskE. Dengang var det Mario Simioni, som gav ham chancen, og de to genforenes næste sæson, hvor Simioni er tilbage på trænerposten.

– Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg har fået muligheden for at forlænge min kontrakt med SønderjyskE. Jeg glæder mig til den næste sæson, og det bliver spændende at spille under Mario igen, udtaler han.

Han har allerede rundet 300 kampe i den lyseblå trøje, og dermed er han også en spiller, som trods sin unge alder skal begynde at tage en større rolle på holdet. Det er Daniel K. Hansen også selv bevidst om, og så glæder han sig samtidig til at følge de helt unge talenter i klubben, der blandt andet tæller et U17-hold, som blev Danmarksmestre.

– Jeg skal tage mere ansvar og gå forrest både på og uden for isen. Forhåbentlig kan jeg være et godt eksempel for de unge Vojens-drenge, som banker på til holdet de næste par år. Det bliver spændende at være en del af den proces, forklarer Daniel K. Hansen.