To danskermøder i Allsvenskan

Der var hele to danskeropgør i Allsvenskan lørdag aften, hvor specielt Matias Lassen gjorde sig bemærket i Leksand.

Christoffer Kjærgaard og Sundvsall besøgte Lassen og co. i Tegera Arena, men måtte tage hjem med et 6-3-nederlag.

Kampens store spiller var ungarske Janos Hári, som havde en stav med i fem af de seks Leksand-mål. Men danske Matias Lassen ville også lege med, da han lavede sit første mål for klubben med sin scoring til 5-3. Lassen var i øvrigt den back med mest spilletid, så man må sige danskeren har fået bidt sig godt fast, efter han startede sæsonen i fjerdekæden.

Kjærgaard lavede et mål og en assist, og var på isen i 19:27 minutter.

Resultatet fastholder Sundsvall i bunden, men bringer Leksand tættere på stregen, som stadig lider af den forfærdelige sæsonstart.

Lauridsen besøgte Scheel
Aftenens andet danskermøde fandt sted i T3 Center, da Felix Maegaard-Scheels Björklöven tog imod Markus Lauridsen og AIK.

Her var det Scheel og co. der trak det længste strå med en 3-1 sejr, som nu bringer dem op på andenpladsen – á point med AIK, Vita Hästen og Asplöven.

Trods en Lauridsen tilbage i førstekæden og en Scheel i andenkæden blev det ikke til nogle danske point, men lillebror Lauridsen måtte forlade banen -2, fire udvisningsminutter og en istid på 20:43 minutter.

Scheel fik også fire udvisningsminutter, men lidt færre minutter på isen, nemlig 16 af slagsen.

Poulsen tilbage i varmen hos Oskarshamn
I den sidste Allsvenskan-kamp med dansk islæt fik Anders Poulsen chancen i andenkæden da Oskarshamn vandt 2-3 ude mod Karlskoga.

Sejren bringer Oskarshamn op på en delt niendeplads med tolv point.

Poulsen spillede ikke den store rolle i kampen, som gik fra kampen uden point og udvisningminutter, men med 16 minutters spilletid i baggagen.