Tim Daly fortsætter storspillet for Rungsted

Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy 4-2 (2-0, 1-2, 1-0)  Det er ikke fordi canadiske Tim Daly har hældt point ind på stribe tidligere i sin karriere. Han har dog en enkelt god sæson i ECHL, der stikker langt ud på karriere-cv’et.

I 2016/17-sæsonen lavede han 38 point i 59 grundspilskampe for Utah Grizzlies, og noget kunne tyde på, at Daly rammer lige så godt i den her sæson. 

Det takker Rungsted for, klubben er hans første europæiske station i karrieren, hvor 26-årige Daly har fået en kanonstart. To gange har han været på ugens hold her på sitet, og med tre point i aftenens kamp mod Esbjerg, er han nu oppe på syv point i sæsonens fire kampe.

I aften vandt Rungsted 4-2 over Esbjerg og ligger dermed på førstepladsen med maksimumpoint efter fire kampe. Herlig start for nordsjællænderne, der i aften var oppe mod et hårdt kæmpende gæstehold.

Mattias Persson var først på måltavlen i første periode og derefter begyndte “The Daly Show” med en powerplay-scoring af Rungsted-canadieren til 2-0. Herlig åbning på kampen for Rungsted, der dog måtte se Esbjerg reducere kort inde i anden periode. Simon Fredriksson sad udvist, og det udnyttede Felix Scheel assisteret af Eetu-Ville Arkiomaa og Marc Hagel.

Daly var på spil igen i det 25. minut, hvor han fik hjælp af Charlie Sarault og Tyler Fiddler. 3-1 til Rungsted, men Esbjerg gav sig ikke. Det var Eetu-Ville Arkiomaa, der reducerede for vestjyderne – assisteret af Felix Scheel – i kampens 34. minut. 

Desværre for Esbjerg var Rungsteds powerplay giftigt i aften, og hjemmeholdet fik det andet overtalsmål inden anden pause. Simon Fredriksson assisteret af Tim Daly og Charlie Sarault lukkede og slukkede med kampens sidste mål.

Derefter fulgte en målløs tredje periode, inden hjemmeholdet kunne lade sig fejre af 1084 tilskuere i Bitcoin Arena. Et godt tilskuertal i Rungsted taget sæsonens tidspunkt og en ikke-sjællandsk modstander i betragtning. 

Kampreferatet skrevet på baggrund af fakta fra kampen i Rungsted i aften.