Tidligere NHL-profiler får en ny chance i Anaheim

Foto: Bridget Samuels

NHL-klubbernes træningslejre frem mod den nye sæson begynder snart, og dem bruger klubberne hvert år til at se en række klubløse spillere an. To tidligere NHL-profiler får nu chancen for at vise sig frem for Anaheim Ducks.

Klubben fra Californien har hentet en række spillere ind på såkaldte tryout-kontrakter, og der er et par markante navne på den lange liste af klubløse spillere, som skal deltage i Anaheim Ducks’ træningslejr.

Ænderne har lavet aftaler med to tidligere NHL-profiler, som begge har spillet over 500 kampe i verdens stærkeste ishockeyliga. Der er tale om den finske wing Sean Bergenheim, der har en NHL-fortid hos blandt andre New York Islanders og Florida Panthers, samt den amerikanske wing David Booth, som har spillet for Florida Panthers, Vancouver Canucks og Toronto Maple Leafs.

Både Booth og Bergenheim tilbragte den forgangne sæson i europæisk ishockey. 31-årige Booth lavede 16 point i 23 kampe for KHL-klubben Admiral Vladivostok, mens 32-årige Bergenheim fik noteret sig for 13 point i 21 kampe for schweiziske SC Bern.

De to NHL-meriterede forwards får nu muligheden for at gøre comeback i NHL, hvis det lykkes dem at spille sig til en kontrakt med Anaheim Ducks. David Booth står indtil videre noteret for 231 point i 502 NHL-kampe, mens Sean Bergenheim har lavet 180 point i 506 NHL-optrædener.