Tidligere landsholdsspiller indstiller karrieren

Foto: Jan Korsgaard

Mikael T. Christensen kommer ikke til at spille flere kampe i den bedste danske række. Rungsted Seier Capital meddeler tirsdag i en pressemeddelelse, at den 27-årige center indstiller sin karriere.

Det er et længere skadesforløb, der ligger til grund for Mikael T. Christensens stop.

– Jeg er nået til den erkendelse, at mit hoved ikke kan holde til flere slag. Jeg har arbejdet hårdt på at komme tilbage både i år og sidste år, men jeg oplever stadig symptomer i form af svimmelhed, træthed og hovedpine, siger Mikael T. Christensen i pressemeddelelsen.

I denne sæson er det blevet til seks kampe og et enkelt mål i Rungsted-trøjen for “TC”, som indledte sin karriere i Herning Blue Fox, hvor efter turen gik videre til Rødovre Mighty Bulls og Rungsted Seier Capital.

– Jeg føler selv, at jeg havde de bedste år som ishockeyspiller tilbage i mig, og jeg elsker virkeligt at spille, men jeg er ikke typen, der har lyst til at levere på 90 procent og kan ikke tillade at risikere mit helbred yderligere. Selvom det har været en hård beslutning, er jeg ikke i tvivl om, at det er det rigtige at gøre. Nu håber jeg bare at drengene kan fuldføre den flotte sæson, siger Mikael T. Christensen.

Mikael T. Christensen nåede i alt at spille 379 kampe i Metal Ligaen og lavede 160 point. Han blev også noteret for otte landskampe for Danmark.