Tidligere Herlev-spiller klar for sin 24. klub i karrieren

Foto: Jan Korsgaard

Den svenske veteran Conny Strömberg, som i to omgange har spillet for Herlev Eagles, skal endnu en gang tørne ud for en ny klub.

43-årige Strömberg har mandag skrevet kontrakt med den svenske Division 1-klub Hudiksvalls HC for resten af sæsonen. Hudiksvalls bliver Conny Strömbergs tredje klub i denne sæson og den 24. i karrieren for den rutinerede wing.

– Jeg har talt med forskellige klubber den seneste tid og har vægtet fordele og ulemper, men Hudik Hockey viste i sidste ende størst interesse, så der var ingen større betænkeligheder. Jeg tror, at jeg kan bidrage med rutine og kølighed i de vigtige kampe, der venter, siger Conny Strömberg til Hudiksvalls hjemmeside.

Conny Strömberg har i denne sæson spillet for Divsion 1-klubberne IFK Arboga og Örnsköldsvik HF. Han står noteret for 40 point i 25 kampe og er altså stadig en offensiv trussel. Det var han også i sin tid i Danmark, hvor han spillede for Herlev i 2001/02-sæsonen og igen i begyndelsen af 2015/16-sæsonen. Det blev i alt til 95 point i 61 kampe i den danske liga.

Ifølge det svenske medie Expressen er Hudiksvalls HC den 24. klub, der får glæde af Conny Strömberg, som tidligere har spillet for KB65, MoDo, Vita Hästen, Husums IF, Sundsvall, IFK Arboga, Tierp, Herlev, Blue Devils Weiden, Graz, Landshut, Moskitos Essen, Sport Vaasa, Jesenice, Örebro, Asplöven, Västervik, Tingsryd, Västerås, AIK, Sheffield, Lörenskog og Örnsköldsvik.