Tidligere Frhavn-træner brutalt overfaldet i hjembyen

I 2013 var Lars Ivarsson blot en overtid fra at bringe guldet til Frederikshavn, og den svenske træner var en succes i de to sæsoner han var i det nordjyske. Han er tidligere svensk landsholdsspiller og gik fra Frederikshavn til et par attraktive jobs som assistererede coach i toppen af svensk ishockey, og det er også her han huserer i den kommende sæson, hvor han skal være assistent i Allsvenskan-klubben Västerås.

I weekenden kom han i centrum i en trist sag i netop Västerås, hvor han blev brutalt overfaldet efter en hyggelig aften ude i byen. To mænd kom forbi Ivarsson og ville have hans penge, og træneren sagde nej, fortæller Expressen. 

Derefter blev Lars Ivarsson lynhurtigt og voldsomt slået ned, og han fik et spark i hovedet. Derefter kom yderligere to personer og Ivarsson fik stjålet både sin telefon og sin tegnebog. 

– Jeg var lidt heldig, for efterfølgende var der et selskab, der kom gående og så, at jeg lå på gaden. De ringede efter hjælp, jeg blev kørt på sygehuset og blev plastret ind, men kom hjem samme aften, fortæller han til Expressen. 

– Jeg er rasende og tænker, at det er bedrøveligt, at sådanne sager hænder. Udover det er “slået lidt blå” i hovedet og har nogle sår, siger Ivarsson også til avisen – og heldigvis er han allerede tilbage for at udføre sit arbejde i skøjtehallen.