Tidligere Esbjerg-profil stopper i Norge

Da Esbjerg i 2015/16-sæsonen begyndte klubbens “guldepoke”, der foreløbig har varet i to sæsoner, var den store angriber Mario Lamoureux en af de absolut skarpeste aktører. Med 61 point i grundspillet og 13 point i slutspillet var den fysisk stærke og målfarlige angriber stærkt medvirkende til, at guldhjelmene kom i hus.

I sidste sæson spillede han for Innsbruck i EBEL, inden han i denne sæson flyttede til Norge for at tørne ud for Frisk/Asker i GET-Ligaen. Det har givet afkast i 19 point i 20 kampe, men nu er samarbejdet mellem Lamoureux og den norske klub slut.

Lamoureux var ikke med i den seneste kamp, og ifølge den norske klubs hjemmeside har han allerede nye klubber i kikkerten.

– Før aftenens kamp mod Lørenskog blev det klart, at Mario Lamoureux har ytret ønske om at finde sig en ny klub og nye udfordringer. I samtaler med trænerstaben blev de enige om, at det ville være rigtigt af klubben at bruge de spiller, som ønskede at være med videre. Begge parter fandt det derfor rigtigt, at Mario stod over mod Lørenskog.

– Vi forstår, at han har aktuelle klubber i kikkerten, og vi håber, at han finder en snarlig løsning, så det kan løses på bedst mulige måde for begge parter, skriver Frisk/Asker.

Frisk/Asker er for øjeblikket på fjerdepladsen i den norske GET-Liga.