Thompson trives: Herlevs kaptajn forlænger for to sæsoner

Herlevs kaptajn Brett Thompson har i de seneste sæsoner været en af de mest markante imports i den danske liga, hvor han har snittet stort et point pr. kamp. Nu er Thompson på plads for endnu to sæsoner som hjørnesten på forstadsholdet. Det skriver Eagles i en pressemeddelelse. 

– Den lille tekniske terrier blev hentet til Herlev af JP MaCcallum og fortsatte selv om træneren fik et nyt navn sæsonen efter. Det bliver således Brett’s tredje sæson i Herlev og hans navn var et af de første,  der kom på blokken, da planerne mod den kommende sæson blev lagt, lyder det fra Herlev, der naturligvis er svært begejstret over, at Thompson forlænger. 

– I forrige sæson havde han stor succes i kæde med Frederik Bjerrum og Thomas Søndergaard. I den forgangne sæson var han i en af ligaens stærkeste kæder sammen med Thörnberg og Quist, skriver Herlev. 

– Næste år får han igen nye legekammerater men det ser ikke ud til at spille den store rolle hvem han spiller sammen med – han bomber bare derudaf. I denne sæson blev han nummer fem på ligatopscorerlisten og han scorer på mere end hvert femte skud, han sender afsted. Det er i alt blevet til imponerende 103 points i 104 kampe, lyder det fra Eagles.