Thomas Søndergaard er tilbage i Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Efter to sæsoner i Herlev med spillemæssig fremgang og i alt 81 point i 103 kampe for forstadsklubben, drager Thomas Søndergaard nu hjem til Frederikshavn White Hawks igen.

Dermed er Herlevs succesfulde førstekæde fra i fjor splittet for alle vinde med Frederik Bjerrum til SønderjyskE og altså nu Søndergaard hjem til Frederikshavn. 

Frederikshavn White Hawks bekræfter skiftet i en pressemeddelelse her til morgen.

Vi får en Thomas Søndergaard tilbage til klubben, der har haft et stort ansvar i Herlev, og har grebet chancen. Han var en stor profil på det Herlev mandskab der overraskende nåede slutspillet i den forgangne sæson, og fik sat et flot aftryk. Han har efterhånden fået rigtig stor rutine i Metal Ligaen, og vi forventer os rigtig meget af ham de næste tre sæsoner, lyder det fra White Hawks.

Thomas Søndergaard udtaler selv om skiftet tilbage til klubben.

-Det naturlige valg var at tage tilbage til Frederikshavn. Det var enten Herlev eller Frederikshavn, og af rent sportslige grunde skal jeg nu spille med hvor det er sjovere. Jeg er blevet to år ældre siden jeg var her sidst, og jeg har fået masser af erfaring, og spillet fuldt ud i Herlev. Jeg har spillet mod de bedste kæder i de andre klubber, og ved jeg kan spille lige op med dem. Jeg tager hjem for at gøre en forskel, og har høje forventninger til mig selv, lyder det fra Thomas Søndergaard i pressemeddelelsen.