Thomas Olsen forlænger med Rødovre for endnu en sæson

Foto: Ian Nielsen

Rødovre Mighty Bulls og Thomas Olsen har sat underskrifter på en ny kontrakt, der gælder for den kommende sæson, skriver Mighty Bulls’ hjemmeside: 

22-årige Thomas Olsen spiller hermed sin tredje sæson for Mighty Bulls og valget om at fortsætte i klubben lå lige for:

– Grunden til det er blevet Rødovre, er fordi at det er min barndomsklub og jeg elsker Rødovre, siger han.

Olsen har tidligere spillet i både Frölunda og Malmö og ser frem til at arbejde videre under sin svenske cheftræner, der særligt har givet ham roller i de defensive aspekter af spillet som eksempelvis boxplay, skriver Mighty Bulls’ hjemmeside. 

– Magnus’ spillestil passer mig fint og jeg glæder mig til at udvikle mig endnu mere med ham som træner. Min målsætning er at udvikle mig på det offensive. Jeg er en god defensiv forward, så helt klart det offensive, hvor jeg kan blive bedre, fortæller han.

– Jeg ser frem til at trække Rødovre trøjen på igen og gøre det endnu bedre som spiller og med holdet. Målsætningen må være, at vi kommer længere end til kvartfinalen, slutter han.

Thomas Olsen lavede 8 point i 39 grundspilskampe samt en enkelt assist i slutspillet.