Thomas Lillie skifter til Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Den unge og talentfulde målmand for U20-landsholdet, Thomas Lillie, skifter fra Växjö Lakers i SHL, til Frederikshavn White Hawks, der dermed fortsætter “traditionen” med danske målmænd. Lillie afløser dermed – nøjagtig som han gjorde på U20-landsholdet – George Sørensen som målmand i Frederikshavn.

Thomas Lillie har skrevet en toårig kontrakt med Frederikshavn, hvor han kommer til at spille med nummer 33, og hans talent er indiskutabelt. Han har i de seneste to sæsoner været hos Lakers, primært for klubbens U20-mandskab, men altså også enkelte kampe på bænken i SHL.

. Vi har i Elite Nord Frederikshavn A/S researchet en del på Thomas Lillie i slutningen af sidste sæson, og har kun fået de bedste anbefalinger fra målmandstrænere og andre, skriver White Hawks.

– Det er uomtvisteligt et af de største målmandstalenter, og en kommende seniorlandsholdsmålmand, vi får til Frederikshavn. Som klub er vi stolte over, at Thomas Lillie har valgt Frederikshavn, og vi vil gøre alt for at sikre ham den bedste udvikling under vores trænere. Han havde flere tilbud i Sverige som backup målmand, lyder det.

Men Thomas Lillie har valgt muligheden for at blive førstemålmand og dermed få masser af istid.

. -Det er vigtigt for mig at komme til en klub hvor jeg skal være førstemålmand. Frederikshavn har været gode til at give unge målmænd chancen, og de stoler på dem og viser dem tillid. Det er en klub, der tror på mine evner, så derfor tror jeg det er et godt sted jeg har valgt, siger han.

Thomas Lillie ankommer til Frederikshavn i den kommende uge for at deltage i sommertræningen.