The Hockey News: Ehlers laver 55 point i næste sæson

Foto: Jan Korsgaard

Det anerkendte canadiske tidsskrift The Hockey News har udgivet et af de årlige særnumre – det, der hedder “Pool Guide”, hvor THN analyserer og forudser, hvordan samtlige spillere i NHL leverer og hvordan de bliver placeret i holdets hierarki.

Set med danske øjne er det naturligvis uhyre spændende at tage et kig på de rød-hvide islæt i de forskellige trupper, og The Hockey News har også ganske gode forventninger til de efterhånden mange NHL-danskere, der forventes at enten starte, eller som minimum være inde omkring de forskellige mandskaber.

Ikke mindst Nikolaj Ehlers som ifølge The Hockey News forventes at ramme direkte ind i førstekæden hos Winnipeg Jets.

Samtidig forudsiger The Hockey News, at Nikolaj Ehlers fortsætter sin fremgang og går fra 38 point i sidste sæson til 55 point i den kommende sæson. Helt nøjagtig sættes han til at spille 78 kampe, score 23 mål og lave 32 assister.

“Just getting started and has already worked his way to the top line with Mark Scheifele and Blake Wheeler,” står der i beskrivelsen af Ehlers.

Netop de to, Blake Wheeler og Mark Scheifele, er de eneste to spillere hos Jets, der forventes at lave flere point end Ehlers i næste sæson. Det finske supertalent Patrik Laine, der gik som nummer to i den seneste draft, forventes at gå direkte ind på Winnipeg-holdet og placere sig i andenkæden.

Se flere danske forudsigelser fra The Hockey News i dag og de kommende dage her på FACEOFF.dk.