Syv år mere: Red Wings forlænger med klubmand

Detroit Red Wings blev torsdag enige med 28-årige Justin Abdelkader om en syv-årig kontraktforlængelse. Den amerikanske forward håber nu på at ende karrieren i den klub, han har optrådt for i hele sin NHL-tid.

Justin Abdelkader er fra Michigan og kunne således ikke være mere på hjemmebane i NHL, end ved at spille for Detroit Red Wings. Indtil videre er det blevet til 413 kampe i den karakteristiske rød-hvide trøje, og med torsdagens kontraktforlængelse bliver det nok til mange flere i fremtiden.

– Jeg har skrevet under på den nye kontrakt og håber på at slutte min karriere i Detroit. Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Justin Abdelkader i et tweet fra Detroit Red Wings.

Den nye kontrakt har ifølge TSN en samlet værdi af $29,75 millioner. Det betyder, at amerikaneren fremover får en gennemsnitlig årsløn på $4,25 millioner.

– Han er en lokal spiller. En stor personlighed. Han er en af de spillere, som træner Jeff Blashill og jeg ser som en af de fremtidige ledere på holdet. Vi havde ikke råd til at miste ham, siger Red Wings’ general manager Ken Holland i en pressemeddelelse.

Justin Abdelkader har lavet fire mål og tre assists i 15 kampe for Red Wings i denne sæson.