Sverige: Strömberg afgjorde vital kvalifikationskamp

Foto: Jan Korsgaard

Vi bliver nødt til at lige at krænge ham frem igen.

Conny Strömberg, manden med den utrolige teknik, de mange klubber og den store mund, der i flere omgange har spillet for Herlev i den danske liga. 

Han er efterhånden blevet 42 år, og mener slet ikke, at han er færdig med at spille ishockey endnu. I går blev han af Aftonbladets journalist Tomas Ros døbt “Sveriges Jaromir Jagr”. Og hvorfor ikke? Bare på et lidt lavere niveau.

Strömberg fortsætter sin nomadetilværelse og er i denne sæson endt i Division I, hvor han i går spillede afgørende playoff-kamp med sin klub, den gamle storklub Västerås, der kæmper for at rykke tilbage i Allsvenskan. 

Kampen i går mod Kristianstads IK var afgørende for en billet til kvalserien, og der stod 1-1 i det 55. minut, da Västerås var i powerplay. 

Hvem gik frem og bankede 2-1-scoringen ind? Naturligvis Conny Strömberg, der dermed fik sendt endnu en hilsen til alle sine skeptikere. 

Han har i denne sæson spillet for Lørenskog i Norge, Västervik i Allsvenskan og nu forsøger han altså at være med til at føre Västerås OP i Allsvenskan.

Gør han det, har han skrevet endnu et kapitel i historien om en mand, der nægter at give sig.