Svenske Patric Wener bliver ny træner i Herlev

Efter to sæsoner er det slut med JP MacCallum-epoken i Herlev. Den temperamentsfulde canadier afløses nu af svenske Patric Wener, der har skrevet under på en toårig kontrakt med klubben.

Wener har senest været i Østrig og Klagenfurt, hvor han først var assistent for klubbens hold i Erste Bank Eishockey Liga (EBEL) og derefter blev coach for klubbens “andethold” i Alps Hockey League. 

Nu skal 49-årige Wener, der tidligere i karrieren blandt andet har været cheftræner i Mora og Björklöven i Allsvenskan og assisterende træner i storklubben Red Bull Salzburg, en tur til Herlev. 

– Vi har været i dialog med flere emner og været langt omkring i voresresearch på at finde den træner, der passer bedst ind i den plan vi har lagt, for fremgangen i Herlev Eagles.Vi skal fortsat udvikle unge spillere, arbejde hårdt og så skal vi vinde nogle flere ishockeykampe. Patric erkendt for at være meget ambitiøs og grundig i sin trænergerning, dygtig taktisk og han stiller store krav til spillere og organisationen i det hele taget. Han er virkelig ”sulten” og Jeg føler mig overbevist om at han vil være den helt rette mand for os, siger Herlevs sportschef Nicolai Flindt. 

Selv siger Patric Wener om sit nye job: 

– Jeg ser virkelig frem til min nye udfordring som træner i Herlev. For mig er det at være ishockeytræner eller spiller ikke bare et job – det er en livsstil. Med en stor portion passion og engagement, vil jeg formidle mit lederskab til alle kollegaer, spillere, fans og sponsorer.

– Med dette unge og motiverede hold vi er ved at bygge op, kommer vi til at følge en tydelig plan, hvor vi skridt for skridt udvikler os. Med hårdt arbejde er jeg sikker på at vi bliver svære at spille imod og gennem vores indsats kommer vi til at vinde kampe. Jeg ser frem til, sammen med alle omkring at lede Herlev til nye tider, med succesfulde resultater, lyder det i pressemeddelelsen.