Svensk KHL-hold ser ud til rykke nærmere

I slutningen af februar dukkede historien om et muligt svensk KHL-hold op i forskellige medier i nabolandet. Nu tyder noget på, at det ikke bare er endnu et luftkastel i historien om mislykkede vesteuropæiske KHL-projekter, for flere svenske medier fortalte i går, at det svenske KHL-projekt med arbejdsnavnet “Crowns” tilsyneladende tager mere og mere form. En af bagmændene er den tidligere Hvidovre- og Rødovre-spiller Anders Svensson.

Aftonbladet mener at vide, at projektet er så langt, at man allerede har den tidligere svenske stjernespiller og landstræner Bengt-Åke Gustafsson klar som træner for holdet, og overfor en anden stor avis, Expressen, dementerer Bengt-Åke Gustafsson heller ikke, at han er blevet kontaktet af folkene bag projektet.

Tidligere har det været skitseret, at et svensk KHL-hold i givet fald skulle spille i Stockholm og Malmö – og måske med afstikkere til Oslo, Lillehammer og endda den nye arena i København.

Anders Svensson har tidligere været ganske åbenhjertig om projektet, men lige nu er der ikke mange kommentarer fra projektbossen.

– Jeg vil hverken bekræfte eller dementere, men vi arbejder på alle leder og kanter. Der sker meget i en opstartsfase, men lige nu befinder vi os et sted, hvor vi ikke kan sige særlig meget, siger han til Aftonbladet.

Ifølge avisen skulle flere spillere allerede have været i kontakt med det nye hold, ligesom der ifølge Aftonbladet ikke er længe til, at projektet bliver endeligt præsenteret.