Svensk J20-slutspil: From scorede vigtigt mål

En dansk stav var lørdag eftermiddag medvirkende til, at Rögles U20-hold spillede sig videre til kvartfinalen i det svenske J20-slutspil efter et flot comeback på udebane mod HV71.

18-årige Mathias From scorede til 3-2, da der resterede små 13 minutter af tredje periode. Erik Santesson udbyggede føringen med et minut og 44 sekunder tilbage af kampen, men værterne fik genskabt spændingen med en reducering 31 sekunder senere.

En af Rögle-mandskabets største profiler, den 19-årige forward Ludvig Elvenes, lukkede kampen med empty netteren til 5-3 i sidste minut, og da buzzeren lød for sidste gang kunne spillerne fra Ängelholm-klubben juble over, at billetten til kvartfinalen var sikret med en samlet sejr på 2-1.

Undervejs så det ellers svært ud for Rögle, som havde 19-årige Morten Jensen i første backpar og Mathias From på en wingplads i tredjekæden. HV71 førte med 2-0 efter første periode, men gæsterne fik kæmpet sig tilbage og fuldendte comebacket i tredje periode, som de vandt med hele 4-1.

Rögle er nu klar til kvartfinalen i J20-slutspillet. Det er endnu uvist, hvem de møder her.