Svensk dommer fik fingeren revet af under testkamp i Tingsryd

Sker der grimme uheld under ishockeykampe er det som regel med hårde tacklinger involveret, men sådan var det ikke for et par dage i Tingsryd, hvor den tidligere i Danmark så kendte Magnus Sundquist stod i boksen for Tingsryd (Allsvenskan), der mødte IK Oskarshamn, der har danskerne Emil Kristensen og Anders Poulsen i truppen.

En af linjedommerne, Anton Starby, fik nemlig revet en del af en sine fingre af, da han sad fast i banden i forsøget på at undvige en kollision med et par spillere, skriver Aftonbladet.se.

Dommer Starby blev alligevel ramt, som det ses på videoen nedenfor og fingerdelen blev bogstavelig talt flået af.

– Han skreg i fem minutter, indtil han blev bedøvet, og det var noget af det mest ubehagelige, jeg nogensinde har været med til, siger Magnus Sundquist.

Tingsryd, på hjemmebane i Nelson Garden Arena, vandt 6-4, men på grund af det grimme uheld, var stemningen dæmpet i de 50 minutter, der blev spillet efter dommerens grimme uheld.

– Han rev bogstaveligt fingeren af. Spillerne undrede sig over, hvad det var for en snor, der hang ned fra banden, men det var fingerdelen. Vi tænker på ham (dommer Starby). Det var rigtig ubehageligt og uheldigt, og vel noget der sker en gang ud af en million.