Svensk coach i spidsen for Gladsaxe i den kommende sæson

Efter fem sæsoner som cheftræner for Gladsaxe Ishockey i 1. division og et enkelt mesterskab i landets næstbedste række som resultat, overgår Jacob Volf nu til en stilling som sportschef – samtidig med, at han bliver assistererende træner for holdet. Det er ønsket om “friske vinde” og lidt mere tid til familien, der har fået Volf til at trække sig tilbage. 

Ny cheftræner for Gladsaxe bliver svenske Daniel Lejdborg, der er søn af den svenske målmands- og trænerlegende Gunnar Leidborg, der tidligere har trænet Rungsted Ishockey.

Jacob Volf beskriver sin afløser således: 

– Daniel Leidborg har arbejdet med juniorhockey på højeste niveau i Sverige både U16 og U18 elite og har på seniorsiden trænet i division 2 og 3 i Sverige. Hans trænerprofil på Eliteprospects.com er noget mangelfuld, for han har masser af erfaring som cheftræner. Vi fik ham anbefalet af Peter Enehag (træner for Hvidovre Fighters i sidste sæson og tidligere træner for Amager), lyder det Jacob Volf.  
 
– Jeg er gode venner med Peter Enehag, så jeg var ikke i tvivl om at Daniels kvalitet som træner er høj. Efter et par samtaler og møder viste det sig at hans tilgang til spillerhåndtering og det at varetage træningen for en flok spillere, der ikke får penge for at spille, passede lige ind hos os. Han er en lun fyr med store menneskelige kvaliteter og som stiller krav til spillerne uden at være urimelig. Daniel er meget seriøs og er kommet til Gladsaxe for at vinde. Vi glæder os meget til at komme igang med næste kapitel i Gladsaxe, siger Jacob Volf. 
 
I sidste sæson var Daniel Leidborg juniortræner i den skånske klub Lund Giants.