Svensk avis: Rahm til Leksand øjeblikkeligt

Foto: iShoot.dk

Det er noget af en bombe, som svenske Aftonbladet smider i dag. Leksand, der er inde i en tung periode og i går tabte 1-6 hos Troja/Ljungby, skulle angiveligt hente Odense-målmand Robin Rahm til klubben med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Aftonbladets oplysninger er Odense gået med til at slippe den svenske målmand.

Leksand har – også ifølge Aftonbladet – længere tid søgt efter en afløser til Tex Williamson, der stod en dårlig kamp i aftes og dermed bekræftede den akutte søgen efter en ny målmand. Man kunne kun skifte juniorspilleren Oliver Dackell ind, og det er altså ikke godt nok for Leksand, der desperat forsøger at komme tilbage og ind i SHL efter nedrykningen i fjor, der kom i stand efter et kvalnederlag mod rivalerne fra Mora. 

Leksand, der har Jens Nielsen som en af to trænere, ligger for øjeblikket på tredjepladsen i Allsvenskan, to point efter AIK Stockholm. Det er vitalt at hente andenpladsen eftersom en sejr i Allsvenskan-finalen, der spilles mellem nummer et og to, giver direkte adgang til SHL-kval. 

Og det er altså her, Robin Rahm skal hjælpe. 

Passer historien, bliver det et tungt tab for Odense, for den svenske målmand har hevet adskillige point ind til fynboerne i denne sæson, og fremstår som en af Metal Ligaens bedste – hvis ikke den bedste – målmænd. Hans redningsprocent står på 92.3, og han har været i aktion i samtlige 43 Odense-kampe i denne sæson. 

Faceoff.dk har forsøgt at fange sportslig ansvarlig Henrik Benjaminsen på telefonen, men foreløbig uden held.