Summer Classic i Oslo samlede 20.000 fans

Foto: Bridget Samuels

Det blev på alle måder en fin eftermiddag i Oslo, hvor Ullevaal Stadion var glimrende fyldt op til Henke & Zucca Summer Classic, hvor det vrimlede med stjernespillere fra nær og fjern.

Det var dagen, hvor Nikolaj Ehlers fik lov at spille sammen med Peter Forsberg og hvor Daniel Alfredsson – ligesom Forsberg med en for længst afsluttet karriere – førte an som stjerneveteran på Henke Lundqvists mandskab.

20.000 tilskuere så matchen på det norske nationalstadion, og de fik masser af festligheder for pengene. 

Mats Zuccarello scorede hattrick for sit hold og fik en kæmpe applaus, da han trådte på isen. Zuccarello er en af de største stjerner i norsk sport overhovedet, og får stor anerkendelse i hjemlandet. Både for sit ishockeyspil, men også for det enorme velgørenhedsarbejde, han stabler på benene.

Zuccarello scorede hattrick i kampen, men måtte se Henke Lundqvists mandskab løbe med en 10-7-sejr efter et stort comeback. 

Det betød altså også nederlag til den danske deltager i kampen, Nikolaj Ehlers, der spillede sammen med “Team Zucca”. 

Resultatet var dog ikke i centrum i Summer Classic, der også opfyldte Mats Zuccarellos drengedrøm om at løbe ind på Ullevaal som aktiv. Nu blev de med skøjter på i stedet for fodboldstøvler.