Struzinski: Pirates taber for meget i tredje

U18-landstræneren Martin Struzinski er fast tilskuer i Gigantium Isarena i denne sæson.

Ikke blot er Struzinski bosiddende i Aalborg, han har også arbejdet og arbejder med mange af de unge knægte, der for øjeblikket gør sig hos Pirates.

Gennem sæsonen har Martin Struzinski lovet at give sin vurdering af Pirates-mandskabet overfor FACEOFF-online.dk.

– Overordnet synes jeg faktisk, at de gør det ret fint. Der er stor arbejdsvilje og høj moral på holdet.  Samtidig står de godt i egen zone, og det ser ud til at være en god målmand, de har fået fat i. Han (Marcus Lundell) har gjort det rigtig godt, siger Martin Struzinski.

Men hvor er problemzonerne på det unge Aalborg-hold?

Der er ifølge Martin Struzinski et par steder, hvor Pirates-mandskabet kan forbedre sig.

– De har hentet for få point generelt, de har været for ufarlige og de har tabt for mange point i kampenes slutfase.

– Der er kun en kæde, der producerer point (Meyer, Liss, Frederiksen), og det har været et problem for dem.

– Eftersom de har tabt så mange point i slutfasen, så kan jeg godt tænke over, hvor god eller dårlig deres form er. De har svært ved at holde kadencen i 60 minutter, og det har resulteret i de her mange pointtab i tredje periode.

– De har tilsyneladende store problemer i de sidste 20 minutter – undtagen lige mod Esbjerg, hvor de også spillede en halv kamp i overtal og fik deres powerplay til at fungere, siger han.

– Men havde jeg været træner i ligaen, ville jeg hellere have haft Aalborg end for eksempel Herlev, Gentofte eller Rungsted. Aalborg har  i mine øjne et bedre spillermateriale end de tre klubber. Aalborg burde ligge bedre, funderer Struzinski – og vurderer dermed også, at Aalborg i den grad kan hænge med i kampen om playoff-pladserne langt henad i sæsonen.