Stort ansigtsløft til Hernings hjemmeside

728 Vm org

– Blue Fox har fået lavet en helt ny hjemmeside, som kommer til at profilere Danmarks mest vindende ishockeyhold bedre end nogensinde før.

Sådan lyder indgangsreplikken i den nyhed, som Herning Blue Fox har publiceret på deres hjemmeside, bluefox.dk.

Ansigtsløftet af klubbens hjemmeside er lavet af flere grunde, som alt i alt skal give brugerne en bedre og mere indbydende oplevelse.

– For det første glæder vi os over en visuel bedre oplevelse, men manøvreringen har også fået et løft. På forsiden findes ganske få elementer, hvor naturligvis muligheden for at købe billetter og hvornår næste hjemmekamp er ligger højt på prioriteringen, skriver klubben.

– Øverst på siden fortæller de forskellige sliders mulighederne for alt lige fra at se fart, spænding og masser af action, til selv at prøve det, hockeyevents, hvordan man bliver sponsor og naturligvis årets Bierfest. Denne del ændres efterhånden som der sker nye spændende ting.

Hvis man ønsker at se kampprogram, truppen, nyheder eller andet, manøvrerer man let og elegant rundt via menuen i toppen af siden. Og menuen følger med overalt på undersiderne.

– Hjemmesiden har ligeledes fået dette udtryk, fordi man nu i ligeså høj grad kombinerer en hjemmeside med sociale medier som f.eks. Facebook, hvor rigtigt mange læser nyhederne først – man kan vel sige at hjemmesiderne rundt omkring er blevet sekundære ift. nyhedsstrømmen, skriver Herning Blue Fox.

Desuden er hjemmesiden også blevet responsive, så brugerne får en mere kvalitativ side at navigere rundt på. Hjemmesiden er således funktionel og brugbar på alle platforme – hvad enten det er via computer, en tablet eller en telefon.