Storm og Hardt ligner nyt Malmö-makkerpar

Foto: Jan Korsgaard

Der var i aften testpremiere i Malmö, hvor de to største klubber, IK Pantern (Allsvenskan) tog imod Malmö Redhawks fra SHL.

Tre danskere var impliceret i kampen. Mads Larsen spillede i IK Panterns første backlinje sammen med Johan Björk, mens Nichlas Hardt og Frederik Storm var i førstekæden hos SHL-mandskabet.

Favoritterne Redhawks vandt en sikker sejr på 3-0.

Bloggeren Johan Svensson (Mr. Madhawk) har en markant indsigt i især Redhawks, og han noterede sig stor begejstring for danskerens sammenspil med østrigske Konstantin Komarek, der er kommet til fra Salzburg. Han skriver følgende på Expressen.se.

– En enkelt kæde stak ud i særklasse. Kæden med Storm, Komarek og Hardt. Der skete ting og sager omkring den kæde hele tiden, og der masser af kreativitet hos de tre spillere. Hos dem tror jeg ikke, man kommer til at eksperimentere meget mere. Det virker som om den allerede sidder, og det passer ganske fint, at alle tre spillere forsvinder samtidig til OL-kvalifikationen, så de kan komme tilbage sammen senere, skriver Johan Svensson.

Danskerne spiller som bekendt OL-kval i Minsk, mens Komarek skal med Østrig til Riga for at møde Letland, Tyskland og Japan.