Stor selvkritik: Hvidovre lagde ikke fingrene imellem

Hvidovre Fighters i sæsonen 2017/18.

Hvidovre Fighters tabte fredag aften 1-8 i Rungsted, og det var meget langt fra den premiere, forstadsmandskabet ønskede sig. Hvidovre har satset på nye og på papiret bedre spillere, men det var altså ikke til at se fredag aften i Bitcoin Arena. Heldigvis – kan man næsten sige – var der ingen dårlige undskyldninger, da Hvidovre Fighters selv skulle evaluere kampen i Rungsted.

– ’Feje hold’, havde en eller anden nok råbt, hvis aftenens opgør havde foregået i folkeskolens spisefrikvarter. Men det var ikke holdene, der var feje, heller ikke dommeren eller modstanderen. Hvidovre Fighters tabte hovedet og spillede uden omtanke i store dele af sæsondebuten mod Rungsted og fik af samme grund fortjent ørerne i maskinen. Den enorme lystavle i Hørsholm viste 8-1 til hjemmeholdet efter 60 minutter, lød den befriende ærlige konklusion fra Fighters ved PR-mand Jesper Kristoffersen.

– Noderne på stativet skal ses efter i sømmene frem mod tirsdagens optræden, når Esbjerg Energy kommer på besøg. Der skal øves og knokles, så alt stemmer væsentligt bedre end i dag. Ligesom Rungsted ikke er mesterskabsfavoritter på baggrund af én stor sejr, er Hvidovre ikke dårligst på grund af det store nederlag. Nu kan spillerne vise, at de er mentalt stærke og evner at løfte sig til det niveau, vi har set mange eksempler på i opstarten. Der er mange kampe tilbage, et slag er tabt, men det næste kan vindes, skrev Hvidovres Facebook-side altså. 

Her et par reaktioner på lyd fra assisterende træner Vaagensø og backen Christoffer Lindhøj: