Stor lettelse i Herning efter 2-0 torsdag

Foto: Jan Korsgaard

Torsdag vandt Blue Fox Herning 2-0 over Rødovre og der var stor lettelse hos de midtjyske spillere efter tre nederlag på stribe senest. Kollektivet stemte for Blue Fox, og det var, som både træner Mario Simioni og angriberen Steffen Frank fremhævede efter kampen.

– Vi var klar fra start og leverede en god indsats fra start til slut. Det var godt at se efter kampen mod Frederikshavn (hvor Blue Fox tirsdag tabte 1-4 på hjemmebane, red.), hvor i hvert fald første periode ikke var god nok. Mod Rødovre viste vi det samme fine spil, som da vi vandt oppe i Frederikshavn, sagde træner Mario Simioni til Herning Folkeblad efter kampen.

Blue Fox ligger nu nummer fire, og har et gedigent forspring til Rødovre. Men Steffen Frank vil ikke taget noget for givet.

– Der er stadig seks-syv kampe tilbage, og alle hold slår alle, så der kan altså stadig ske en del. Vi må bare fortsætte med at tage én kamp af gangen. I hvert fald var det en dejlig sejr i Rødovre, hvor vi fik bevist, at vi stadig kan spille god hockey, sagde Steffen Frank til Herning Folkeblad.

– På dette tidspunkt af sæsonen er der mange tætte kampe, hvor der ikke bliver scoret mange mål. Derfor er det vigtigt, at vi defensivt leverer en rigtig stærk præstation. Så må vi angribere jagte målene. Det ser fornuftigt ud, vurderede Steffen Frank.