Stjerneback vil væk fra Islanders

New York Islanders’ canadiske backprofil Travis Hamonic ønsker at komme tættere på det vestlige Canada og har derfor bedt om at blive tradet.

25-årige Hamonic er en stor profil på newyorkernes hold. Han spiller i Islanders’ første backpar med Nick Leddy og har tidligere været assisterende kaptajn i klubben. Af personlige årsager ønsker Travis Hamonic, som er opvokset i Manitoba, at flytte til det vestlige Canada, og han håber derfor, at Islanders trader ham.

Det rapporterer TSN’s Darren Dreger, som plejer at være velunderrettet. Ifølge Dreger bad Hamonic allerede om at blive tradet før denne sæson begynder, men New York Islanders’ general manager Garth Snow har endnu ikke fået en handel i stand, fordi han er på udkig efter en fuldgod erstatning for den 25-årige canadier.

De klubber, som Travis Hamonic finder interessante, er ifølge Darren Dreger de vestcanadiske NHL-klubber Winnipeg Jets, Edmonton Oilers, Calgary Flames og Vancouver Canucks. Det er uvist, om Islanders har været i dialog med disse klubber omkring et trade.

Det skulle udelukkende være af personlige årsager, at Travis Hamonic ønsker at forlade New York Islanders, og ikke, fordi han er utilfreds med noget i klubben. Hamonic har lavet tre point i 19 kampe i denne sæson.