Stjerne bag vigtig sejr til Flyers

Philadelphia Flyers kæmper hårdt for at hænge på det felt, som skal afgøre slutspilspladserne i foråret og i nat fik de en vigtig sejr og dermed to points til stillingen.

Claude Giroux har bestemt ikke haft den bedste sæson start, og må siges at have skuffet sammen med Jakub Voracek, som heller ikke har ramt sidste sæsons høje niveau, men i nat var Flyers kaptajnen skarp og stod bag holdets sejr over Carolina Hurricanes.

Giroux stod for et mål og 2 assister i 3-2 sejren, som først faldt efter overtid. Jakub Voracek kunne notere sig for 2 assister og dermed lyste stjernerne op i den vigtige sejr. Det var Shayne Gostisbehere der afgjorde med sit andet karrieremål.

Oilers er NHLs dårligste udehold

Edmonton Oilers var på besøg hos hovedstads holdet Washington Capitals, og her tabte det canadiske hold med 1-0 i ordinærtid. hjemmeholdet fik en solid kamp fra Braden Holtby som tog alle 33 skud Oilers sendte afsted mod ham.

Det var Dmitry Orlov der afgjorde kampen på en knaldhårdt slagskud fra faceoff-cirklen.

Oilers har nu tabt 8 ud af deres 11 udekampe i denne sæson, som er værst af alle hold i NHL.

Et hold der derimod ingen problemer har på udebane er Los Angeles Kings, som i nat hentede deres 6. sejr på udebane af 9 mulige, da det blev til en 3-1 sejr i Florida mod Panthers.

Jonathan Quick tog 32 skud i kampen og var dermed en af årsagerne til, at kongerne kunne tage begge points med hjem til Californien.

Marian Gaborik tog sig af titlen som kampens spiller, da han var yderst konstruktiv med de 13 minutter på isen han fik, han præsterede målet til 3-1 og 4 skud og var +1 for kampen.

Nattens resultater:

Buffalo Sabres – St. Louis Blues 1-2

New York Rangers – Nashville Predators 3-0

Washington Capitals – Edmonton Oilers 1-0

Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes 3-2 (OT)

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 3-4 (EFS)

Florida Panthers – Los Angeles Kings 1-3

Winnipeg Jets – Colorado Avalanche 1-4

Du kan se højdepunkter fra Flyers-Hurricanes her: