Stille og rolig affære og sønderjysk sejr

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE-Herlev 5-1 (1-1,1-0,3-0) SønderjyskE går ind til play in med optimisme og fire sejre i de seneste fem kampe og solidt formkurve efter trænerskiftet fra Ceman til Straube. Sønderjyderne vandt i aften 5-1 over Herlev, og sejren endte med at være ganske problemfri for sønderjyderne, der ellers kom bagud 0-1 mod gæsterne. 

Dallas Maxwell åbnede scoringen i det 9. minut, men Greg Gibson udlignede inden pausen for sønderjyderne, der havde Thomas Spelling tilbage i startopstillingen. 

Anders Førster har været en af de stærkeste danskere hos SønderjyskE i sæsonen – måske endda i hele Metal Ligaen, og Førster satte 2-1-scoringen efter en halv time. Siden så SønderjyskE sig ikke tilbage.

Ingen af holdene havde reelt noget at spille for i aften, så både SønderjyskE og Herlev håbede at komme fra kampen uden skader. 

Kyle Wharton scorede i undertal efter 50 minutter, og hjemmeholdet lagde yderligere til med to scoringer i slutfasen. Patrick Dwyer og Mads Lund satte de sidste to mål for hjemmeholdet.

Herlev var uden Kim Staal, der hvilede og formentlig er klar på fredag. Daniel Clairmont var med – og i kæde med Mathias Thinnesen og Frederik Høeg. 

Canadieren er endnu ikke kommet på pointtavlen for Herlev, der nu kan forberede sig på den kommende play in-serie mod Odense. SønderjyskE spiller mod Gentofte i samme runde.

2009 tilskuere var på plads i SE Arena i aften.