Stensikker White Hawks-sejr i Gentofte

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars-Frederikshavn White Hawks 0-5 (0-1,0-1,0-3) Frederikshavn White Hawks tog i aften den anden sejr på stribe mod Gentofte Stars, og det blev af den stensikre slags. Nordjyderne vandt 5-0 i den iskolde Gentofte Skøjtehal, hvor 162 tilskuere så til.

Gentofte havde Yannick Vedel tilbage i holdopstillingen, men måtte til gengæld undvære Luis Blak Olsen og den langtidsskadede Cody Kunyk. Efter små 11 minutter var Frederikshavn på spil i offensiv zone, hvor Thomas Søndergaard lykkedes med at vinde en faceoff og lagde pucken tilbage til Mads Bech.

700 kamps-jubilaren fra forleden hamrede et flot slagskud op i krydset til 1-0 i gæsternes favør. Frederikshavn kom med en god indstilling til kampen i dag og sad tungt på begivenhederne i det meste af kampen.

To minutter inde i anden periode var Adam Miller og Colin Vock på spil med et par gode kombinationer, og det lugtede af en tidlig afgørelse på kampen.

Christian Chapman er i storform for øjeblikket – både på Metal Liga-holdet og i 1. division – og han scorede et fint baghandsmål til 3-0 i gæsternes favør efter 42 minutter.

Derefter lukkede og slukkede Colin Vock og Adam Miller festen, og Christian Larsen kunne notere sig et shutout på sin gamle hjemmebane.

En ganske fin forestilling af gæsterne, der i få kritiske momenter også havde marginalerne med sig. Frederikshavn holder dermed en sikker andenplads – kun et point efter SønderjyskE i tabellen.

FACEOFF-online.dk havde desværre ikke en mand på stedet i Gentofte i aften. I morgen disker vi i stedet op med en forrygende fotoserie fra kampen.