Steffen Klarskov: – God moral og fortjent sejr

Med et mål til 4-3 kort inde i overtiden vandt Rødovre Mighty Bulls tirsdag aften hjemme over mestrene fra Esbjerg Energy. Og sejren kan der ikke pilles ved. Det mener assisterende kaptajn Steffen Klarskov Nielsen, som FACEOFF.dk talte med uden for et feststemt Rødovre-omklædningsrum.

– Det var en lidt mærkelig og rodet kamp. Set over 62 minutter er det fortjent, at vi vinder. Det er lidt unødvendigt, at vi lukker Esbjerg ind i kampen. De kommer lidt unødvendigt foran i tredje periode, selv om vi egentlig er ok i kontrol. Men vi viser god moral og kommer tilbage, sagde han.

I slutningen af anden periode udlignede Esbjerg til 2-2 på et aldeles omstridt mål. Flere steder på tilskuerpladserne var vurderingen, at Kodie Curran først afsluttede, da signalet lød.

– Jeg hører uret, og så synes jeg nærmest, der går flere sekunder, før der bliver scoret, fortalte Steffen Klarskov, der mente, at Rødovre forfaldt til gæsternes niveau.

– Esbjerg virker lidt trætte, og jeg synes faktisk, vi bliver trukket lidt ned i deres niveau. Men i tredje periode vinder vi puckene, når vi presser deres backer. De spiller lidt nonchalant i egen zone.

Til tirsdagens kamp havde Mike Daugulis erstattet Thomas Olsen i kæden med Steffen Klarskov og Nicklas Carlsen. Og samarbejdet gik fint, er vurderingen.

– Jeg synes, det fungerede fint. Carlsen og jeg fik måske lidt mere frirum i hjørnerne. Vi skal selvfølgelig spilles sammen, men jeg synes, Carlsen og jeg finder hinanden godt, og Daugy er god til at lave det beskidte arbejde, sagde Steffen Klarskov, der bragte Rødovre på 2-1 små fire minutter inde i anden periode.

– Det havde været et langt skifte, og jeg ventede på at komme på banen. Da jeg kom ind, havde jeg vel været på isen i to sekunder, da jeg fik pucken. Og den skulle bare lægges ind.

Med to point mod Esbjerg er Rødovre tilbage på pointtavlen efter 1-7-nederlaget i fredags i Rungsted.

– Det var sindssygt vigtigt for os at vinde efter fredagens fadæse. Nu er vi oven på igen. En dejlig sejr for os. Vi vidste godt, at vi skulle tilbage på sporet. Vi kunne ikke være fredagens indsats bekendt. Og det synes jeg, vi retter op på i dag med en god indsats mod mestrene, forklarede Steffen Klarskov og satte nogle ord på Jon Lee-Olsen i målet.

– Jon kommer ind og gør en god figur i dag. En god kamp, og man kan ikke klandre ham for noget. Vi har to gode målmænd, og det kan være, der bliver lidt konkurrence der.

Mens interviewet havde foregået, stod en dopingkontrollant i baggrunden og ventede på Rødovres assisterende kaptajn. Han var en af aftenens udvalgte til en urinprøve.

– Det er lidt irriterende, for jeg tissede mellem anden og tredje periode, så jeg skal lige tyre vand herefter, sluttede Steffen Klarskov med et overskudsagtigt smil på læben.