Steffen Klarskov forlænger i Rødovre Mighty Bulls

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre Mighty Bulls leverede i går en rigtig fin nyhed for klubbens fans, eftersom rutinerede Steffen Klarskov fortsætter i klubben. Han forlænger sin kontrakt for den kommende sæson, skriver klubbens hjemmeside.

– Jeg er glad for at kunne fortsætte i Rødovre, da det er her jeg helst ser mig selv spille i Danmark som min situation er lige nu, fortæller han. Han ser nu frem til Metal Liga-starten d. 6. september og har ambitioner om, at holdet skal løfte sig:

– Jeg håber, vi kan gøre det bedre end sidste sæson først og fremmest, og så håber jeg, at vi med den nye træner kan rykke os yderligere, lyder det.

Klarskov var af to omgange ramt af skader i den seneste sæson, først i sæsonoptakten og dernæst ved juletid, men han er kommet sig helt over begge og er klar at kæmpe for Tyrene på fuldt blus igen:

– Skaden i opstarten mærker jeg ikke mere til og synes heller ikke, at den gav mig et specielt dårligt udgangspunkt, da jeg selv synes, at det personligt gik rigtig godt frem til min skulderskade mellem jul og nytår. Den ødelagde lidt af slutningen af sæsonen.  Men jeg er på 100% nu og føler mig klar til en forhåbentlig rigtig god sæson, fortæller han.

Klarskov er en af Metal Ligaens mest rutinerede spillere overhovedet, og han står med næsten 450 kampe på bogen i den bedste række. De fleste for Rødovre, men han har også haft afstikkere til både Frederikshavn og Aalborg.