Steffen Frank har fundet ny klub

I sin spæde ungdom var Steffen Frank en tur i Frederikshavn for at spille U20 og 1. division, inden han igen vendte tilbage til Vojens for at spille for SønderjyskE. Det var foråret i 2006, Frank sluttede i Frederikshavn og her godt 10 år og lidt til senere, står det klart, at han igen vender tilbage til Frederikshavn.

Det skriver White Hawks i en pressemeddelelse, hvor klubben kalder Frank for en fysisk stærk, altid hårdtarbejdende og en spiller, som modstanderne slår sig på. Han er kendt for altid at gå til vaflerne, og han har bevist igennem flere sæsoner, at han kan producere mange point i Metal Ligaen.

Selv siger Steffen Frank om skiftet til Vendsyssel:

– Jeg håber vi kan komme med i toppen som Frederikshavn har bevist, de har været i mange år. Vi ved alle, at alt kan ske i et slutspil, det så jeg selv i sidste sæson, hvor vi nåede helt til finalen i Herning. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Frederikshavn og spille, og synes det set up, der er i klubben, er meget spændende.

Tilbage i 2005/06 spillede Steffen Frank for FIKs U 20 og 1. divisionshold i forbindelse med hans ophold på Nordjyllands Sportscollege.

– Jeg kender til byen efter mit ophold på college, og har stadig flere kammerater i Frederikshavn. Jeg har også snakket lidt med Mathias Bau og Lasse Sandgaard om at komme tilbage til Frederikshavn, og de har snakket positivt om det.

Også Mario Simioni som træner, tiltaler Steffen Frank:

– Han kender mig, og han ved hvad mine styrker og svagheder er, så selvfølgelig har det betydet lidt, at Mario skal være træner i Frederikshavn.

Steffen Frank har fem guldhjelme på sit cv, og han spillede i fjor for Lausitzer Füchse i DEL2, inden han skiftede til Herning, hvor det blev til DM-sølv.