Steffen Frank fortsætter endnu en sæson i SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

Endnu en af de rutinerede folk i SønderjyskE fortsætter karrieren i en sæson mere. 

Steffen Frank har skrevet kontrakt med sølvvinderne for sæsonen 2019/20, skriver klubbens hjemmeside. 

– Han var lidt skadet i sidste sæson, men han fik vist i slutspillet, at han er frisk og i fuldt vigør, og han kommer til at stå knivskarpt, når vi skal i gang igen. Jeg forventer en ny, stor sæson af ham, og det er altid dejligt, når vi kan holde på dygtige Vojens-drenge, siger SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov. 

– Steffen kommer også til at bidrage som en af lederne på holdet. Han har været i gamet i mange år efterhånden, så han er også en af dem, der skal gå forrest både i kamp og i hverdagen, og det ved jeg, at han vil gøre med et godt eksempel, siger Kim Lykkeskov.

Steffen Frank ser frem til endnu en sæson i den lyseblå trøje, og han møder ind til sommertræningen med masser af sult og lyst.

– Jeg er glad for at være i SønderjyskE, så jeg er meget glad for forlængelsen. Vi har lige været igennem en god sæson, og jeg glæder mig til, at jeg fortsat skal være en del af det spændende projekt, vi har gang i, siger Steffen Frank, der også er klar til den lederrolle, der også ligger i jobbeskrivelsen for den 30-årige forward.

– Jeg prøver bare at være mig selv, og jeg møder altid ind med et smil på læben, men jeg er også klar på de udfordringer, der kommer i løbet af en sæson. Jeg synes selv, at jeg gjorde fremskridt som leder i sidste sæson, og det vil jeg blive ved med, siger Steffen Frank.