Steffen Frank ender i Herning

Steffen Franks fremtidige adresse bliver Herning. Efter trekvart døgn fuld af spekulationer, står det nu klart, at landsholdsspilleren fortsætter sin karriere hos sin gamle træner Mario Simioni i Herning.

– Vi får en spiller med stor vindermentalitet, og som har bevist det i Danmark. Han besidder nogle rigtigt gode offensive kvaliteter, hvor han med speed og næse for angrebsspillet, har haft et rigtigt godt pointsnit sæson efter sæson, vurderer cheftræner Mario Simioni

– Han bliver et stort aktiv for os, og med tanke på, at der stod flere andre danske klubber klar, så er jeg virkelig glad for, at han til sidst valgte Herning Blue Fox, lyder det.

Steffen Frank har vundet fem mesterskaber med SønderjyskE og skiftede altså inden sæsonen til tyske Lausitzer Füchse for at prøve ambitionerne af. Her blev det til fire point i otte kampe, men da Steffen Frank blev sat af holdet som overskydende udlænding, begyndte han straks at tænke over en ny klub.

Og det bliver altså Blue Fox Herning, der overtager den rutinerede dansker og dermed får nyt og tiltrængt blod ind efter en lidt dårlig sæsonstart.

Det er midtjydernes forventninger, at Steffen Frank hurtigt bliver en leder for ikke mindst de mange unge danske spillere, der er i truppen.