Lassen træner – og spiller måske – med svensk Div 2-hold

Foto: Jan Korsgaard

Tidligere på sommeren fortalte Stefan Lassen i dette interview med Faceoff.dk, at han overvejer at stoppe sin aktive karriere, men stadig holder sig i form, hvis der skulle opstå en mulighed for at forfølge et attraktivt tilbud i løbet af sæsonen.

Nu kan den danske landsholdsspillers karriere tage en uventet drejning. Stefan Lassen holder sig nemlig i form i Uppsala-klubben i nærheden af, hvor han bor i familien.

Rimbo spiller i den fjerdebedste svenske række, Division II, og Lassen udelukker slet ikke, at han også skal spille kampe for klubben i løbet af sæsonen. Det siger han til Uppsala Nya Tidning.

– Jeg har fået nogle gode tilbud fra udlandet, men det kan sagtens ende med Rimbo, absolut, siger Stefan Lassen til avisen.

– Det er klart, at der forskel på niveauet i forhold til, hvad jeg er vant til, men jeg løber lidt ekstra på skøjter og sådan noget. 

Kontakten til Rimbo kom via Lassens ældste datter.

– Hun er aktiv i Rimbo, så på den måde fik sportschefen at vide, at jeg er hjemme i Hallstavik. 

Klart det är skillnad på nivån, jag får åka lite extra skridskor själv och så där.

Hur hamnade han då i Arkadien, den gamla isladan i Rimbo?

– Min äldsta dotter spelar i Rimbo så på den vägen fick sportchefen veta att jag är hemma i Hallstavik. Så han ringde och frågade om jag var intresserad.