Stefan Lassen forlænger med Almtuna

Foto: Jan Korsgaard

Han var på nippet til at slutte sin karriere sidste efterår, men nu har Stefan Lassen såmænd forlænget sin kontrakt med Uppsala-klubben Almtuna for endnu en sæson, så han spiller i klubben frem til 2020.

Lassen trappede ned efter VM i Danmark, men fik kort inde i sæsonen et tilbud fra Almtuna, som sendte ham tilbage i Allsvenskan, næsthøjeste niveau i Sverige. 

Almtuna skriver følgende: 

– Stefan er først og fremmest en dygtig back som altid arbejder hårdt, uanset om det er træning eller match. Han er ikke en “flashy” back, men løser situationerne ude på isen med reelt spil og har kloge løsninger i de fleste situationer. Han står for mængder af rutine og er en vigtig del af holdopbygningen, for med sin erfaring betyder han meget for de unge spillere på holdet. 

Selv siger Lassen: 

– Det føles supergodt. Jeg tror virkelig på den her klub, og jeg fornemmer, at vi som klub og forening er inde i en rigtig god udvikling. Jeg ser en rigtig god fremtid, og det her fungerer supergodt for mig med familien. Det er klart, at det er vigtigt, når nu man bliver ældre. Jeg er utrolig tilfreds med at spille en sæson mere her i klubben, siger den danske back.