Stanley Cup-optakt: Anaheim Ducks-Nashville Predators

Så er det Frederik Andersens tur til at træde ind i Stanley Cup-slutspillet. Eller bliver det John Gibson, der får teten hos Ducks? Kampen om målmandsposten er uhørt intens hos Anaheim, der leverede en blændende anden sæsonhalvdel og fremstår som en favoritterne til trofæet. Her vurderer Martin Egholm fra Sportsomnia.com og FACEOFF.dk’s Christian Sonne serien for dig.

Anaheim Ducks vs. Nashville Predators
Martin Egholm, Sportsomnia.dk
Så skal der kippes med Dannebrog. Det bliver utrolig interessant at se, om Frederik Andersen får chancen i målet for Ducks eller Gibson har stjålet pladsen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det bliver vigtigt at have en stærk mand i nettet, når man møder et hold med Forsberg, Neal og Johansen.

Netop disse spillere er grunden til, at vi i år har set et helt nyt Nashvillehold. Predators, der tidligere levede næsten udelukkende på deres fantastiske defensiv, kan pludselig score mål.

Det er derfor en svær opgave for Ducks, men kigger vi så lidt på deres hold, bliver man også bare imponeret. Det er ikke spillere, der laver fantastiske ting til Youtube, men spillere, der kan score de beskidte mål og ikke er bange for at stille sig de steder, hvor det kan gøre ondt.

De er bare et rigtigt playoff-hold, der fysisk kan matche Nashville, hvilket er sjældent man kan det, og så har de lige den tand mere erfaring, hjemmebanefordelen og dybde, derfor tror jeg på Andersen og ænderne.
Anaheim Ducks i 7 kampe (55-45) 

Christian Sonne, FACEOFF.dk
Frederik Andersen fik det bedst mulige comeback efter sin hjernerystelse, da han med et shutout i sidste grundspilskamp var med til at sikre Ducks divisionssejren i Pacific Division. Nu møder Ducks så Predators, som godt kan vise sig at skabe problemer for det californiske mandskab.

Predators besidder en rigtig stærk defensiv og selv om de sagde farvel til Seth Jones, så er deres backlinje stadig en af NHLs bedste, Pekka Rinne kan spille på et rigtig højt niveau, og så er offensiven en rigtig giftig cocktail af unge sultne spillere og de mere rutinerede som skaber rammerne.

Ducks vil nok forsøge at spille deres tunge fysiske spil, hvor de især på hjemmebane virkelig kan dominere et modstanderhold, og jeg tror at Ducks kommer til at holde deres hjemmebane og stjæler en kamp i Nashville og vinder 4-2 kampe, fordi Getzlaf, Perry Co. er et bedre sammensathold.

Forhåbentlig kan Frederik Andersen få en hovedrolle, selvom jeg tror det bliver Gibson der får lov at starte.
Anaheim Ducks i 6 kampe (65-35)