Stamkos hylder McDavid: – Han er bedre end mig

NHL’s stjernehimmel bliver udvidet, når den nye sæson begynder. 18-årige Connor McDavid gør sit indtog i ligaen, og skal man tro Tampa Bay Lightning-stjernen Steven Stamkos, så kommer den unge canadier hurtigt til at sætte sit aftryk.

– Denne fyr er helt speciel. Jeg synes, han er bedre end mig lige nu. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger Steven Stamkos til ESPN om sin syv år yngre landsmand.

Det er store ord fra Stamkos, som uden tvivl er blandt de 10 bedste spillere i NHL. Men canadierens roser stopper ikke her. Steven Stamkos mener nemlig også, at Connor McDavid er markant bedre, end han var, da han var på alder med Edmonton Oilers-talentet.

– Han er meget bedre. Han er god. Den bedste spiller jeg har set på den alder, siger Steven Stamkos.

Connor McDavid er i flere år blevet betragtet som den næste Sidney Crosby, og Pittsburgh Penguins-stjernen er enig i Steven Stamkos’ vurdering af McDavid.

– Jeg har hørt, at han (McDavid red.) har gjort det rigtig godt i løbet af sommeren. Hvis han (Stamkos red.) siger det, så tror jeg på det, siger Sidney Crosby til ESPN.

Edmonton Oilers tog Connor McDavid med førstevalget i årets draft.