Stærk turnering i Frederikshavn i weekenden – med livelink

Det er prominente gæster, der entrerer Frederikshavn i denne weekend. Ikke blot kommer ligakollegerne fra Herlev fra den anden side af landet, nordjyderne har også to navnkundige gæstehold med på listen.

Frederikshavn møder selv det norske GET Liga-mandskab fra Lillehammer, der har den tidligere Rødovre-målmand Christoffer Bengtsberg på holdet. Nordmændene blev i fjor næstsidst i grundspillet og overlevede først i kvalifikationen, så mon ikke Lillehammer søger en bedre sæson, når GET Ligaen går i gang igen?

For Frederikshavn gælder det revanche og genopbygning efter de to testnederlag mod Aalborg, der ikke bragte alt for megen optimisme ind blandt folket på lægterne. Men det er trods alt tidligt på sæsonen endnu.

Herlev med mange nye ansigter og et par tidligere frederikshavnere, Søndergaard og Birk, på holdet, får noget at se til mod DEL-holdet fra Bremerhaven, Fischtown Pinguins.

Som bekendt stiller nordtyskerne med både Cory Quirk, Wade Bergman, Jordan George, Jordan Owens og Brock Hooton – alle tidligere Metal Liga-profiler.

En herlig udfordring for Herlev.

Der er livestream fra alle kampe her. Frederikshavn spiller klokken 17 mod Lillehammer, Herlev klokken 20 mod Bremerhaven: