Staal sænkede Kinas drager i lørdagskampen

China Dragon har det altid svært i Asia League, og denne sæson er ingen undtagelse. Dog har det kinesiske hold tanket flere point end tidligere – 21 helt nøjagtig – i grundspillet, men det rækker dog ikke længere end til en suveræn sidsteplads.

I de seneste dage har dragerne haft besøg af Tohoku Free Blades og Kim Staal, og det blev til otte point i alt til de japanske gæster. Torsdag vandt Free Blades 5-3, fredag 5-4 efter forlænget spilletid og i dag, lørdag, blev det til så en bundsolid 6-2-sejr til Kim Staals japanske klub, og det var også her, at danskerens Kina-besøg kulminerede.

Kim Staal leverede nemlig to mål og to assister i kampen og var dermed stærkt medvirkende til Free Blades sikre sejr. I alt stod Kim Staal for syv point i de tre kampe, og er måske i gang med at spille sig godt og grundigt i sving til det kommende slutspil.

Her er Tohoku Free Blades sikret en plads i første runde og kvartfinalen, hvor holdene placeret fra tre til seks dyster om pladser i semifinalen. Det ligger mere eller mindre fast, Kim Staals klub skal møde Oji Eagles, startende med udebane. Der er tre kampe tilbage i grundspillet, som afvikles den kommende weekend.