St. Cloud State og Russell delte rovet i topkampe

To af de stærke hold i amerikanske universitetshockey mødtes i weekenden i en ”double header” i Herb Brooks National Ice Centre på St. Cloud State University. Hjemmeholdet, St. Cloud State Huskies tog imod University of North Dakota, der med danske øjne er kendt som det college, der har haft flere danske kvindelige topspillere på holdet.

I weekenden gjaldt det mændene, og Patrick Russell var med for St. Cloud i de to kampe, hvor vinden vendte fra fredag til lørdag. I den første match vandt gæsterne nemlig med 4-3, og de 5050 tilskuere så kun Russell gøre sig bemærket med fire udvisningsminutter og fem skud på mål i løbet af de 60 minutter.

Til gengæld var det anderledes natten mellem lørdag og søndag dansk tid. Her var hjemmeholdet i den vilde hopla og udklasserede gæsterne med 6-1. Russell leverede en assist, to skud og havde et plus på sin konto i løbet af de 60 minutter.

5487 tilskuere mødte op til “returen”.

I det specielle system i USA, hvor holdene nationalt rangeres af forskellige organer og eksperter, er St. Cloud State for øjeblikket nummer syv på to rangeringer og nummer 12 på den tredje af slagsen.