Spiros raffinerede hævn over Rungsted

Det var næsten urealistisk, at Gladsaxe Ishockey i fjor kunne hente Cameron Spiro til klubben. Amerikaneren var en profil på Boston College, og det var kun træner Jacob Volfs glimrende forbindelser til Nordamerika og den tidligere Herlev-spiller Jack McNamara, der betød, at Gladsaxe kunne hente både Spiro og en anden stærk mand, Julian Fialkow til klubben.

Cam Spiro hældte mål ind på samlebånd i 1. division, og allerede i oktober 2015 berettede Sydsvenskan, at han var på tryout en uges tid IK Pantern i Malmö. Uden succes.

Senere på sæsonen var Cameron Spiro også i Rungsted for at prøve at spille sig ind i Metal Ligaen.

På det tidspunkt var Spiro allerede stemplet ind som den bedste mand i Danmarks næstbedste række – ikke mindst som målscorertype.

Heller ikke i Rungsted slog han igennem, men luftede alligevel interesse for at blive i Danmark efter at han var blevet droppet i det nordsjællandske.

Gentofte og Karsten Arvidsen samlede ham op og kunne 30. juni præsentere Spiro som ny mand i klubben. Et par uger efter var manden, der droppede ham i Rungsted, Olaf Eller, så ansat som assistent i Gentofte.

Og i aftes kunne Cam Spiro så fejre en vældig raffineret hævn, da Rungsted blev sendt fra Gentofte med et nederlag på 3-4.

Spiro lavde hattrick og leverede en enkelt assist og var således dagens mand i Gentofte Skøjtehal, hvor Stars vandt i regulær tid over Rungsted for første gang siden oktober 2015.

Dengang vandt Gentofte 3-0 i Rungsted.