Spengler Cup på TV2 Sport i nytårsdagene

Foto: Jan Korsgaard

Det er ikke blot U20-VM, som TV2 Sport sender i de kommende dage, stationen har såmænd også købt rettighederne til den traditionsrige Spengler Cup-turnering i Schweiz, som altid spilles mellem jul og nytår og plejer at indeholde en række rigtig fine ishockeykampe.

Set med danske øjne er turneringen ekstra interessant i den her sæson, eftersom Jokerit Helsinki er en af seks deltagere.

TV2 Sport sender de to semifinaler i turneringen 30. december fra 21:25 og fremad, og dagen efter sendes finalen, der spilles klokken 12.

Turneringen begynder 2. juledag, lørdag 26. december, og starter med to puljer á tre hold. HC Lugano, Adler Mannheim og Jokerit Helsinki spiller i den ene pulje, mens Jekaterinburg (KHL), HC Davos og Team Canada, et hold bestående primært af canadiere fra den schweiziske Nationalliga A, spiller i den anden pulje.

Vinderen af de to puljer går direkte i semifinalen, mens nummer to og tre dyster i to kvartfinaler. Alle hold går altså videre fra puljespillet, så der burde være en vis mulighed for at få Jokerit på dansk tv i slutningen af 2015.