Spelling: Kan godt forestille mig at prøve noget nyt

Foto: Jan Korsgaard

Thomas Spelling blev i går sorteret fra i den danske trup frem mod VM, skriver Der Nordschleswiger. Spelling nåede altså lige nøjagtig ikke at spille på sin hjemmebane i SE Arena, og noget kunne tyde på, at den teknisk dygtige angriber også er ude på at prøve noget nyt i den kommende sæson. 

I hvert fald siger han til avisen, at alt er kastet op til overvejelser efter fem sæsoner i den sønderjyske klub.

– Lige nu har jeg ingen forhandlinger i gang med nogen klub. Jeg kan ikke udelukke, at jeg bliver hos SønderjyskE, men jeg kan godt forestille mig, at jeg vil prøve noget nyt. Nu har jeg været i gang med landsholdet i et godt stykke tid, og nu vil jeg slappe af et par dage og overveje situationen, siger Thomas Spelling til Nordschleswiger.dk. 

Spelling har vundet det danske mesterskab fire gange – to gange med Herning og to gange med SønderjyskE – og trods et par sæsoner, hvor hans enorme potentiale ikke har været foldet helt ud, ligner Spelling stadig en mand, der ikke får problemer med at finde en ny klub.