Spændende ansigter i Sjællands-klassiker

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Rungsted og Rødovre mødes i aften for første gang siden kvartfinalen i fjor, hvor Rungsted som bekendt vandt kamp syv og dermed serien 4-3. Nu er to nye mandskaber klar til test op til den nye sæson.

Rungsted har ommøbleret en del og fået ny træner i form af Flemming Green, mens Rødovre har samme klassiske stamme som de seneste sæsoner, og i øvrigt spiller med ren dansk angrebslinje. I aften er den uden Nicklas Carlsen og Mads Eller, fortæller Rødovres hjemmeside.

– Vi forventer helt klart at se de ting, som vi træner og snakker om, i kampene. Samtidig skal vi gå efter at vinde alle kampene, så vi kan få opbygget en vindermentalitet fra start. Senere kommer vi sikkert til at prøve lidt forskellige kædesammensætninger under træningskampene, fortæller Rødovre-træner Magnus Bogren.

– Nicklas Carlsen og Mads Eller bliver sparet og spiller ikke i morgen. Stefan starter i målet og vi kommer til at spille med fire hele femmere, hvor U18-landsholdsforwarden Magnus Carlsen er med som junior, fortæller Rødovre-træneren.

Rungsted giver uofficiel førsteholdsdebut til fire unge folk – et par af dem dog med Metal Liga-erfaring. Rungsteds hjemmeside skriver følgende om matchen:

Oscar Schulze er på kontrakt denne sæson, og den store stærke back skal bruge sæsonen til at udvikle sig yderligere. Oscar er inkarneret Rungsted-spiller, men tilbragte sidste sæson i Gentofte hvor det blev til 53 kampe på førsteholdet.

Nicolai Harries Andersen er en ægte Rungsted-dreng, der efter en kort afstikker til Gentofte sidste sæson, er tilbage i de blå farver. Nicolai er søn af den tidligere Rungsted back John Iversen, men spiller i modsætning til sin far angriber.

Tobias Wildhagen har også fået sin opvækst i Rungsted, og har ligeledes haft en enkelt afstikker sidste sæson til henholdsvis Gentofte og det hedengangne Copenhagen Lions. Tobias spillede 27 kampe som back for Gentoftes Metal Liga hold sidste sæson.

Patrick Møller er sidste mand der får debut i aftenens kamp, og han skiftede ligeledes til Gentofte sidste år, men da det ikke blev til nogle kampe på Metal Liga holdet, skiftede han tilbage til Rungsteds 1. divisions hold undervejs. Patrick spiller back.