SønderjyskE: Yderligere to imports på vej

SønderjyskE har tre udlændingepladser tilbage og direktør Klaus B. Rasmussen siger i dag til JydskeVestkysten, at klubben agter at forstærke sig yderligere to gange, inden sæsonen er ovre. Det betyder altså, at grundspillets øjeblikkelige førerhold bliver svært at danse med, når slutspillet går i gang til februar.

– Det ligger til at det bliver en back og en forward, men vi er ikke låst på det. Lige nu er vi i en situation, hvor vi kan tillade os at kigge på kvalitet frem for kvantitet, og når truppen leverer så godt, er der tid til at vente. Men når den rigtige er der, slår vi til, siger han til avisen.

– Vi fik vores novemberindkøb med PJ Fenton, og så har vi snakket om et decemberindkøb og et januarindkøb, men det kan også være, at det ender med at blive to i december eller to i januar, lyder det fra Klaus B. Rasmussen, der glæder sig over, at de unge spillere, der har fået chancen i klubben, har leveret varen.

– Det er utrolig positivt, så godt som de unge mennesker har budt ind, men også som de etablerede har taget imod dem. Det er jo tovejs, og de er alle rykket tæt sammen i bussen, lyder det fra SønderjyskE-direktøren.