SønderjyskE vandt tæt slag i Gentofte

Gentofte Stars-SønderjyskE 1-1 (1-0,0-0,0-1) 0-0,0-1 Cory Quirk blev den eneste målscorer i straffeslagskonkurrencen, da SønderjyskE i aften vandt 2-1 i Gentofte Skøjtehal, hvor den seneste fest med over 800 folk i hallen var blevet afløst af mere normale tilstande. I aften så 181 tilskuere Karsten Arvidsens mandskab presse topholdet til det yderste.

Men til syvende og sidst var det altså igen sønderjyderne, der løb med en uafgjort og det efterfølgende bonuspoint.

Dominik Kadura har på det seneste været en af de toneangivende spillere hos Gentofte, og han var igen manden bag en Stars-scoring, da han allerede efter seks minutter sendte en puck mod Myllykoski, som finnen ikke kunne opfange. SønderjyskE-keeperen smed pucken lige ud til Luis Blak Olsen, der scorede til 1-0.

Igen var hjemmeholdet igen uden Cody Kunyk, men det så ikke ud til at hæmme Stars, der arbejdede godt med sønderjyderne gennem hele kampen. SønderjyskE havde en god del muligheder i powerplay i de to første perioder, men de forsvarende mestre fik ikke rigtig afsluttet giftigt nok. Pucken rullede ellers godt rundt i overtallet.

Uddelingen kom for gæsterne i det 43. minut, hvor Thomas Spelling snød en ellers stærkt spillende Teemu Seppänen med et skud, som Spelling ikke ramte helt rigtigt. Gæsterne kunne i øvrigt se Tyler Gotto udgå med et trælår.

Det blev ved 1-1 efter 60 minutter, og selv om Stars begyndte overtiden i fire mod tre, lykkedes det ikke at score. Sønderjyderne overtog overtidens sidste fase, men det blev ved en ganske fortjent uafgjort.

Og så var det altså allestedsnærværende Cory Quirk, der som den eneste scorede på straffeslag.

Joni Myllykoski snuppede alle tre Gentofte-straffeslag og dermed holder SønderjyskE fast i førstepladsen, uanset resultatet i Frederikshavn senere i aften.